• Fatih Sultan Mehmet Mh.Poligon Cd.Buyaka 2.Sit. 3.Blok 8 C 1 Ümraniye / ISTANBUL
  • T:+90 216 2258387
  • office@riviera-turkey.com

Papatya merhemi

Jojobalı papatya merhemi: papatya kremi eski çağlardan beri çok yönlü şifalı bitki olarak kullanılırdı örneğin deri rahatsızlıklarında ve kozmetikte. Bitki özleri, flavonoidler ve kumarinlerin içerikleri özellikle kuru ve hasar görmüş ciltlerin günlük bakımı için uygundur. Koruma etkisi özel zengin merhem tabanıyla desteklenir. Krem cildi rahatlatır ve yatıştırır ayrıca güneş yanıklarında da kullanılır.

Kullanım alanı ve faydaları :

  • Hasar görmüş cildi yatıştırır.
  • Hassas cildi rahatlatır.
  • Özellikle güneşlendikten sonra

Kullanım önerisi

Tahrip olmuş bölgelere günde birkaç kez uygulayın ve nazikçe masaj yapın.

İçerik bölümünde, bilimsel bilgi ve yasal gerekliliklerle bağlantılı olarak ürünlerin sürekli iyileştirilmesi sonucunda sapmalar olabilir. Doğru içerik her zaman paketin dışında bulunur.

İlaçlar:

Jojoba yağı kuru ve tahriş olmuş cilt üzerinde nemlendirici etkisine sahiptir. Çok iyi tolere edilir ve cilt tarafından kolayca emilir. Yağ, jojoba tohumlarının soğuk presleme ile elde edilir.
Bisabolol papatya iltihap önleyici bir ağrı kesicidir. Bisabolol, cildi rahatlatan ve anti bakteriyel özelliklere sahiptir.
Balmumu, diğer maddelerin yanı sıra birleşimin tutarlılığını düzenler ve emülgatör olarak kullanılır. Doğal ürün balmumu da cilt bakımı ve koruyucu özelliklere sahiptir.
Papatya, güney ve doğu Avrupa'dan gelir, ancak şimdi hemen hemen tüm Avrupa ve Batı Asya'da görülür. Bitki tarlalarda, nadas arazi ve çöplüklerde yetişir. Papatya ağrı kesici ve sakinleştirici bir etkiye sahiptir.

Uygun ürünler

Aloe Vera Krem

Cildin nem dengesini iyileştirir

Detay

Sarı Kantaron Yağı Güneş Sonrası Kremi

Nemlendirici ve yenileyici

Detay

Altın Çiçek Yoğun Merhem

Yoğun hasar görmüş ciltleri onarır

Detay